Привредна комора Војводине

мај 21, 2024

мај 21, 2024

Председник Привредне коморе Војводине (ПКВ) Бошко Вучуревић и виши самостални стручни сарадник у Удружењу услуга ПКВ Драгица Самарџић присуствовали су у среду 26. Децембра 2018. године, новогодишњем коктелу Туристичке организације Војводине у Музеју Војводине, којим је обележено 15 година постојања и успешног рада покрајинске туристичке организације.
Том приликом, Привредној комори Војводине уручена је захвалница за дугогодишњу изузетну пословну сарадњу од стране директорице Туристичке организације Војводине Наташе Павловић.
„Ви као награђени својим примером охрабрујете и друге да своје капацитете интензивно усмере ка постизању квалитета, успешности, изврсности и конкурентности. Протекла 2018. година је била веома успешна за Туристичку организацију Војводине, чији резултати рада се свакако могу видети на основу знатног повећања броја долазака како домаћих, тако и страних туриста на територији АП Војводине. Туристичку понуду Војводине смо представили на многобројним међународним сајмовима (Штутгарту, Истанбулу, Братислави, Љубљани, Софији, Београду, Берлину, Загребу, Будви, Нишу, Москви, Пекингу, Суботици, Цељу, Измиру, Новом Саду, Бања Луци, Лондону, Крагујевцу), манифестацијама. Такође, у циљу приближавања Војводине као туристичке дестинације, ширем тржишту, организовани су Дани Војводине у Београду, Пули, Бечу и Израелу. За представнике медија организоване су две промо – туре ‘Панонска летња авантура’ и ‘Душа војвођанске јесени’, које су имале велики одјек у јавности“, изјавила је том приликом Наташа Павловић.
Само током 2018. године, ПКВ и ТОВ су сарађивали кроз организацију пословних форума, сусрета привредника из области туризма, округлих столова на актуелне теме. На свечаности је најављено да би ускоро требало да буде отворен Инфо-центар, у Улици Булевар Михајла Пупина (бивши ЈАТ) у Новом Саду, који ће, како каже Наташа Павловић, играти значајну улогу у даљој промоцији туристичке понуде целе АПВ.