Привредна комора Војводине

апр 23, 2024

апр 23, 2024

Аутономна покрајина Војводина и Скупштина европских регија у сарадњи са Привредном комором Војводине, Развојном агенцијом Војводине и Европском мрежом предузетништва, по шести пут организују Регионални пословни форум који ће се одржати 22. новембра 2023. године. Регионални пословни форум биће организован као комбиновани (хибридни) догађај, а праћење догађаја је могуће онлајн у реалном времену и уживо. Првог дана Форума одржаће се и Б2Б састаци уживо, а од 23. новембра до 08. децембра 2023. године Б2Б састанци ће се одржати он лине, преко платформе Форума.

Међународни догађај пружа додатну подршку компанијама да пронађу међународног партнера. Учесницима ће бити понуђена могућност заказивања и одржавања Б2Б састанака са компанијама и институцијама учесницима Форума према сопственим потребама, а на основу информација о регистрованим учесницима.

Акценат на овогодишњем форуму биће стављен на примену вештачке интелигенције у следећеим областима:

  • Пољопривредна и прехрамбена индустрија,
  • Метало прерађивачка индустрија,
  • Информационе и комуникационе технологије

Платформа за организацију састанака „један на један“ доступна је кликом на https://rbf2023.b2match.io/ и пружа могућност за промоцију пословне сарадње између регија, укључујући споразуме о слободној  трговини и производњи, удружене пројекте тј. заједничка улагања и заједнички приступ трећим тржиштима, као и размену технологија и знања и сарадњу у пројектима са високим степеном конкуренције и иновација, финансираних од стране ЕУ и других донатора.

За додатне информације молимо посетите: https://www.rbf.vojvodina.gov.rs или контактирајте: rbf@vojvodina.gov.rs