Привредна комора Војводине

апр 23, 2024

апр 23, 2024

Привредна комора Војводине наступа на сајмовима All4Wood i Windoshow  на београдском сајму. Међународни сајам прозора , врата, стакла и опреме као и међународни сајам дрвне индустрије, пратеће индустрије намештаја и опреме, алата и машина за обраду дрвета до 11 марта одржавају се у халама 1 и 4 београдског сајма.

На штанду Привредне коморе Војводине излажу компаније : Техномаркет- Панчево, Павле- Панчево, Ролопласт- Ковачица и Декарт- Врбас.

У организацији Intrenational Trade Fair из Београда , уз подршку Асоцијације произвођача машина за прераду дрвета  и Асоцијације произвођача опреме за намештај из Турске уз партнерство Привредне коморе Војводине  сајамови су организовани у Београду , као месту којем гравитирају представници из земаља у региону . Ово је јединствена прилика за сусрет водећих компанија које ће на сајмовима приказати најновију технологију и иновације на тржишту . И оно што је најважније- овакви сајмови отвориће могућност за стварање нових партнерстава и инвестиција са кључним произвођачима из Турске из ових области.   Осим тога – ово је спој произвођача и компанија из Турске са земљама у региону као и купцима са источноевропског тржишта .

Сајам је свечано отворио министар унутрашње и спољне трговине у Влади Републике Србије Томислав Момировић . Присутнима сус е обратили и Булент Унал, председник Управног одбора Тујап Фер Групе као и амабасадор Републике Турске у Београду Њ.Е. Хами Аксој.