Привредна комора Војводине

апр 23, 2024

апр 23, 2024

Povodom priprema za održavanje Prvog rusko-balkanskog Poslovnog foruma, koji će se održati u Novom Sadu od 13. do 15. marta 2017. godine, delegacija Privredne komore Urala, Ruska Federacija, posetila je Privrednu komoru Vojvodine 31. januara 2017. godine.

Rusko-balkanski Poslovni forum se organizuje na inicijativu Privredne komore Urala uz punu podršku Ambasade Ruske Federacije u Beogradu, Trgovinskog predstavništva Ruske Federacije u Republici Srbiji i svih komora Ruske Federacije. Glavni organizator navedenog Foruma je Odeljenje za promotivne i izlagačke aktivnosti Privredne komore Urala, a održaće se u Kongresnom centru Novosadskog sajma.

Goste iz Privredne komore Urala primio je Boško Vučurević, predsednik PKV, sa saradnicima.

Tokom susreta razgovaralo se o bitnim detaljima koju su u vezi sa održavanjem predstojećeg Poslovnog foruma. Istaknuto je da će sa ruske strane učestvovati privrednici iz cele Ruske Federacije koji iskažu interes za to, da će biti prisutni predstavnici svih komora Ruske Federacije, pored predstavnika Privredne komore Urala, te da je prema prvim planovima održavanja Poslovnog foruma predviđeno organizovanje Izložbe, Poslovnih susreta sa privrednicima kao i organizovanje tematskih seminara.

Na kraju razgovora, predsednik Privredne komore Vojvodine, gospodin Vučurević, zahvalio se poverenju koje Privrednoj komori Vojvodine ukazano od strane Privredne komore Ural i izrazio spremnost Privredne komore Vojvodine da se aktivno uključi u organizovanje Prvog rusko-balkanskog Poslovnog foruma. U tom smislu se očekuju dalje aktivnosti kako bi Privredna komora Urala i Privredna komora Vojvodine uspešno organizovale Prvi rusko-balkanski Poslovni forum u čiju realizaciju će biti uključeni i zainteresovani privrednici iz okruženja.