Привредна комора Војводине

јун 22, 2024

јун 22, 2024

Секретар Удружења услуга Привредне коморе Војводине (ПКВ) Славица Хајдер, виши самостални стручни сарадник Удружења услуга ПКВ Драгица Самарџић и директор Паноније ПКВ Бранислав Мамић присуствовали су у уторак, 20. фебруара 2018. године састанку конгресне индустрије Војводине у Конгресном центру Мастер у Новом Саду. Организатор састанка био је Конгресни центар Мастер Новосадског сајма уз подршку Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и Конгресног бироа Туристичке организације Србије.
У панелу учествовали су потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам Иван Ђоковић, извршни директор за конгресне активности Новосадског сајма Андреа Кнези и директор конгресног бироа Туристичке организације Србије Игор Ковачевић.
На састанку је презентован конкурс за доделу бесповратних средстава субјектима са територије АП Војводине за суфинансирање трошкова организовања конгреса у АП Војводини у 2018. години од стране Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, као и правилник за конкурс.
Покрајински секретар за привреду и туризам Иван Ђоковић истакао је да је за ову намену издвојено 2.000.000 динара и најавио расписивање конкурса у марту месецу.
Више информација на сајту Покрајинског секретаријата за привреду и туризам.