Привредна комора Војводине

апр 23, 2024

апр 23, 2024

Председник Привредне коморе Војводине Бошко Вучуревић присуствовао је у Бањој  Луци свечаности поводом избора најуспешнијих у привреди Републике Српске за 2022. годину.

Свечаност је уприличена у Банском двору ,  а председник Привредне коморе Републике Српске Перо Ћорић истакао је том приликом да циљ Српске мора да буде стварање  развијеног и стабилног привредног система.

Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је   да је комора у години када прославља 30 година постојања доказ да се са оваквим привредним друштвима може ићи напред.

Председник Привредне коморе Војводине Бошко Вучуревић  истакао је да су наши односи са Републиком Српском на одличном нивоу и да је најважније да се наши привредници умрежавају  и да се заједнички наступа на трећим тржиштима. У разговору са председником Владе Републике Српске Радованом Вишковићем  председник Вучуревић истакао је задовољство што привреда Српске напредује и изразио спремност да у будућности Комора Војводине настави да  подржава  заједничке наступе наших привредника како и наступе на сајмовима у Српској.