- mart 12, 2018
- Posted by: admin
- Categories: ПКВ, Удружење услуга
Nema komentara
Za Radio televiziju Vojvodine, na ovogodišnjoj manifestaciji „Winterfest Ski&Wine 2018“, održanoj na Kopaoniku od 1. do 4. marta 2018. godine, Dragica Samadžić, viši samostalni stručni saradnik u Udruženju usluga Privredne komore Vojvodine (PKV), pre panel diskusije „Slatko i slano, domaće ili strano“, na kojoj su učestvovali i Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumrstvo i Privredna komora Srbije, istakla je da PKV pruža punu podršku proizvođačima hrane sa tradicionalnim načinima pripreme i dodala da je svakako jedna od najznačajnijih aktivnosti PKV povezivanje privrednih subjekata u regionu.
„Organizujemo poslovne forume, bilateralne susrete, njihove promocije. Mislimo da je velika šansa naših proizvođača hrane upravo u razvoju tog tradicionalnog načina pripreme. Dokaz toga je sigurno značaj koji je vojvođanska gastronomija zauzela u turističkoj ponudi Vojvodine, jer Srbija je postala jedan brend poznat po dobroj kuhinji, ukusima i mirisima hrane koja je pripremljena na tradicionalan način“, rekla je za Radio televiziju Vojvodine Dragica Samardžić.
Celokupan televizijski prilog možete pogledati OVDE.
„Organizujemo poslovne forume, bilateralne susrete, njihove promocije. Mislimo da je velika šansa naših proizvođača hrane upravo u razvoju tog tradicionalnog načina pripreme. Dokaz toga je sigurno značaj koji je vojvođanska gastronomija zauzela u turističkoj ponudi Vojvodine, jer Srbija je postala jedan brend poznat po dobroj kuhinji, ukusima i mirisima hrane koja je pripremljena na tradicionalan način“, rekla je za Radio televiziju Vojvodine Dragica Samardžić.
Celokupan televizijski prilog možete pogledati OVDE.