- март 12, 2018
- Posted by: admin
- Categories: ПКВ, Удружење услуга
Нема коментара
За Радио телевизију Војводине, на овогодишњој манифестацији „Winterfest Ski&Wine 2018“, одржаној на Копаонику од 1. до 4. марта 2018. године, Драгица Самаџић, виши самостални стручни сарадник у Удружењу услуга Привредне коморе Војводине (ПКВ), пре панел дискусије „Слатко и слано, домаће или страно“, на којој су учествовали и Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумрство и Привредна комора Србије, истакла је да ПКВ пружа пуну подршку произвођачима хране са традиционалним начинима припреме и додала да је свакако једна од најзначајнијих активности ПКВ повезивање привредних субјеката у региону.
„Организујемо пословне форуме, билатералне сусрете, њихове промоције. Мислимо да је велика шанса наших произвођача хране управо у развоју тог традиционалног начина припреме. Доказ тога је сигурно значај који је војвођанска гастрономија заузела у туристичкој понуди Војводине, јер Србија је постала један бренд познат по доброј кухињи, укусима и мирисима хране која је припремљена на традиционалан начин“, рекла је за Радио телевизију Војводине Драгица Самарџић.
Целокупан телевизијски прилог можете погледати ОВДЕ.
„Организујемо пословне форуме, билатералне сусрете, њихове промоције. Мислимо да је велика шанса наших произвођача хране управо у развоју тог традиционалног начина припреме. Доказ тога је сигурно значај који је војвођанска гастрономија заузела у туристичкој понуди Војводине, јер Србија је постала један бренд познат по доброј кухињи, укусима и мирисима хране која је припремљена на традиционалан начин“, рекла је за Радио телевизију Војводине Драгица Самарџић.
Целокупан телевизијски прилог можете погледати ОВДЕ.