Привредна комора Војводине

јун 22, 2024

јун 22, 2024

У циљу промоције извоза, као и проширења привредне и институционалне сарадње са Републиком Српском, Привредна комора Војводине Вас позива да учествујете на

 21. МЕЂУНАРОДНОМ ПОЉОПРИВРЕДНОМ САЈМУ „ИНТЕРАГРО 2023“ ОД 20. ДО 22. СЕПТЕМБРА 2023. ГОДИНЕ

Пољопривредни сајам у Бијељини је једна од најзначајнијих пољопривредних манифестација у БиХ, а општина Бијељина је најразвијеније аграрно подручје у Републици Српској. Цео регион Семберије је познат по развијеној пољопривредној производњи.

Имајући у виду и значај привредних и свих осталих односа компанија ових региона, Привредна комора Војводине је одлучила да закупи штанд на коме би представила понуду војвођанске привреде. Трошкове закупа простора и израде штанда сноси Привредна комора Војводине. Излагачи самостално организују и сносе трошкове пута, смештаја и транспорта експоната.

Наступ на међународном пољопривредном сајму омогућава привредницима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте. Традиционално учешће домаћих компанија на једној од најугледнијих међународних изложби у БиХ директно доприноси квалитетнијем позиционирању домаћих брендова и укупном извозу.

Попуњену, потписану, оверену и скенирану пријаву  пошаљите на мејл: poljoprivreda@pkv.rs

Пријаву можете преузети ОВДЕ.

За све додатне информације позовите 021 480 37 19 и 021 480 37 20.