Привредна комора Војводине

сеп 26, 2024

сеп 26, 2024

У Привредној комори Војводине одржана су предавања другог радног дана Међународног Форума о чистим енергетским технологијама.

Потпредседник Привредне коморе Војводине Бошко Вучуревић истакао је  ово седамнаеста Међународна конференција као и да комора и ове као и свих претходних година подржава њено одржавање. Наша институционална сарадња и подршка свих ових година свакако је усмерена значају теме којом се Форум све ове године бави. Привредна комора је место окупљања привредника, стручне јавности и доносиоца одлука, те и Конференција  која се бави енергетиком има велики значај за све нас. Овакве конференције, излагање стручне јавности али и напори и конкретна реализација пројеката од стране доносиоца одлука у смислу побољшања наше енергетске независности биће за нас тема и у будуће и спремни смо да као комора будемо партнери у оваквим догађајима, да заједно доприносимо бољитку и развоју овог сектора истакао је Вучуревић.

Председавајући форума Тихомир Симић истакао је да је опредељење организатора овогодишњег Форума   идентификација стратешких процеса и пројеката који отварају могућност квалитетних промена у  праћењу постојећих стратегија   развоја енергетике наше земље.

Потпредседнику Привредне коморе Војводине Бошку Вучуревићу уручено је признање за посебан допринос и одличну досадашњу  сарадњу –  пре свега  препознавању значаја одржавања  досадашњих скупова  и заједничких напора да се програмским  садржајима  и темама на иновативан начин утиче на креирање енергетске политике.