Privredna komora Vojvodine

maj 19, 2024

maj 19, 2024

Turistički potencijal  Republike Srbije predstavljen je  u Tel Avivu u Izraelu. Veliko interesovanje za putovanje u našu zemlju potvrđeno je ponovnim uspostavljanjem direktnih avio linija između Tel Aviva i Beograda – posle tri godine pauze.

Na predstavljanju turističke ponude Republike Srbije bili su prisutni predstavnici Privredne komore Srbije, Turističke organizacije  Srbije,  Beograda kao i niz drugih turističkih organizacija iz Srbije.

Sekretar Udruženja usluga Privredne komore Vojvodine Branislav Mamić održao je prezentaciju o privrednim potencijalima AP Vojvodine predstavljajući i kulturu, istoriju i tradiciju naše pokrajine.

Na događaju su se obratili Dušan Vujović, savetnik i konzul u Ambasadi Republike Srbije u Tel Avivu kao i direktor predstavništva Privredne komore Srbije u Izraelu Aleksandar Nikolić.

Pored  prezentacije  privrednih i turističkih potencijala AP Vojvodine , prisutni su imali priliku da pogledaju promotivni film Turističke organizacije Vojvodine, prezentaciju Turističke organizacije Srbije, prezentaciju pojedinih regija, ponude turističkih agencija.

Nakon obraćanja i prezentacija usledili su brojni poslovni razgovori izraelskih i privrednika iz Republike Srbije u oblasti  turizma.

Događaju je prisustvovalo preko 100 predstavnika turističkih agencija i turističkih radnika iz Izraela koji imaju u planu da u svoje turističke ponude uvrste i aranžmane za Srbiju.