Privredna komora Vojvodine

maj 17, 2024

maj 17, 2024

Predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević  imao je brojne sastanke sa predstavnicima delegacija koje su došle na otvaranje sajma.

Predsednik Privredne komore Republike Srpske Pero Ćorić i predsednik Područne komore Banja Luke Goran Račić razgovarali su sa predsednikom Privredne komore Vojvodine. Tokom sastanka istaknuta je potvrda za nastavka dosadašnje saradnje definisane akcionim planom sa Republikom Srpskom u okviru kojeg Privredna komora Vojvodine organizuje niz sajmova i zajedničkih nastupa na trećim tržištima.

U okviru tog akcionog plana jeste i podrška i decenijska saradnja sa sajmom u Bijljini i nastup Privredne komore Vovodine na sajmu „ Interagro“ .

 Delegacija sajma AD „ Grad“ Bijeljina posetila je novosadski sajam i na sastanku sa predsednikom Privredne komore Vojvodine dogovoren je nastup na sajmu i ove godine, kao i podrška Privredne komore Vojvodine u promociji.

Tradicionalno dobre odnose oko organizacije sajmova Privredna komora Vojvodine neguje i sa turskim sajmom Tujap kao i njihovim predstavnicima u Skoplju. Delgacija iz Turske posetila je sajam u Novom Sadu i štand Privredne komore Vojvodine.