Привредна комора Војводине

јул 03, 2024

јул 03, 2024

У Привредној комори Војводине у уторак, 3.децембра 2019. године одржана је 6. седница Одбора Удружења услуга Привредне коморе Војводине (ПКВ), којом је руководио Милан Васовић, председник Одбора удружења услуга ПКВ.

На дневном реду седнице, разматрани су Извештај о раду Удружења услуга за 2019. годину и Програм рада Удружења за 2020. годину.

Секретар Удружења услуга ПКВ Бранислав Мамић информисао је присутне о активностима које је Удружење услуга реализовало у 2019. години и основним правцима деловања у 2020. години. Посебно је потенцирао активности и рад групација формираних у оквиру Удружења, поднетим иницијативама за побољшање услова привређивања и иницијативама и предложеним решењима за унапређење законодавне регулативе која утиче на рад и пословање чланица ПКВ. Такође, информисао је чланове Одбора о организованим сајмовима, студијским посетама, билатералним пословним сусретима, панелима, конференцијама, јавним наступима у медијима и осталим активностима.

У складу са Пословником о раду Одбора Удружења услуга, на седници су извршене промене чланова у групацијама којима је престао мандат пре истека времена на које су изабрани, услед престанка радног односа у привредном друштву. На њихова места кооптирани су нови чланови. Присутни чланови Одбора су једногласно прихватили све предложене измене.

Седници су присуствовали из Удружења услуга и Славица Хајдер, виши самостални стручни сарадник и Александра Прибић, самостални стручни сарадник.