Privredna komora Vojvodine

maj 17, 2024

maj 17, 2024

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor, sa saradnicima posetio je u petak, 12. jula 2019. godine Privrednu komoru Vojvodine (PKV) gde je sa predsednikom PKV Boškom Vučurevićem, sekretarom Udruženja poljoprivrede PKV Jelenom Drobnjak i sekretarom Udruženja industrije PKV mr Zoranom Trpovskim održao sastanak na temu predstojećih zajedničkih aktivnosti.

Delegaciji Skupštine AP Vojvodine predstavljena su aktuelna privredna kretanja u AP Vojvodini za prvih pet meseci tekuće godine, kao i Savet za cirkularnu ekonomiju i Savet za zanatstvo, stare zanate i preduzetništvo, koji su osnovani pri Udruženjima PKV, a koji će biti konstituisani do kraja jula.

Jedno od narednih aktivnosti je i drugi po redu Regionalni poslovni forum, koji organizuje Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine, Novosadskim sajmom, i Evropskom mrežom preduzetništva, od 1. do 4. oktobra 2019. godine. Više o tome možete pročitati OVDE.