Привредна комора Војводине

јул 03, 2024

јул 03, 2024

Секретар Удружења индустрије Привредне коморе Војводине (ПКВ) мр Зоран Трповски присуствовао је у уторак, 20. новембра 2018. године Бизнис клуб радионици у Новом Саду, у организацији „Сосијете женерал банкe Србијe“ (Societe Generale Srbija).
На скупу су били бројни представници малих и средњих предузећа и предузетника. Имали су прилику да им консултант за дигиталну трансформацију Сенад Куленовић представи начине и принципе ове активности, која је веома актуелна и која постаје неопходна за наставак рада у савременом пословном окружењу.
„Листа компанија из ширег региона и делатности којима је предавач помогао да креирају одговарајуће стратегије обухвата издаваштво, фармацију, текстилну делатност, а има искуства и у сегменту државне управе. Представљени су неопходни кораци који морају да се дефинишу током имплементације овог пројекта, а изнети су и примери фирми које су ову активност довели до успешног краја“, истакао је Трповски.
Поменута банка, у оквиру овог догађаја, представила је овогодишњи конкурс „Генератор 2.0“ који је намењен пословним субјектима који желе да дигитално трансформишу своје пословање.
Конкурс је отворен за учеснике до 24. децембра 2018. године, а сваки од победника добиће консултантску подршку у трансформацији пословања коришћењем дигиталних технологија – анализу постојећег стања и сет препорука са акционим планом, имплементацију једне од предложених препорука у вредности до 5.000 евра и маркетиншки преображај и медијску кампању.
Осим тога, дефинисане и погодности за свих 20 полуфиналиста овог конкурса. Више на https://generator.rs/. За ових 20 субјеката који улазе у ужи избор биће организоване креативне радионице широм наше земље где ће добити даље информације у вези са дигиталном трансформацијом њиховог бизниса.