Привредна комора Војводине

јул 08, 2024

јул 08, 2024

Рачуноводствено-пореско саветовање из Београда организује семинар у уторак, 6. новембра 2018. године у великој сали Привредне коморе Војводине са почетком у 10.00 часова, а предавач на овом пословном тренингу биће мр Снежана Митровић.
Предвиђене теме које ће на семинару бити разматране су неопходност, у складу са Законом о рачуноводству, доношења интерног акта, рачуноводствене политике, који је основа за правилно вредновање билансних позиција, а који је важан и са аспекта примене проширених одредби, у члану 123. ЗПППА; прелазак од 1. јануара 2019. године са простог књиговодстава на двојно рачуноводство, усаглашавање обавеза и потраживања, попис имовине и обавеза на дан биланса, 31. децембра; практични примери у вези са вредновањем залиха на дан биланса и утврђивање цене коштања у трговинским и производним делатностима; коришћење пореских олакшица за новозапослене раднике од 1. октобра и друга актуелна питања.
Рок за пријаву је 4. новембар, а врши се попуњавањем ПРИЈАВЕ и њеним слањем на мејл адресу snezanamitrovic.zpp@gmail.com.