Privredna komora Vojvodine

maj 17, 2024

maj 17, 2024

Predsednik Privredne komore Vojvodine (PKV) Boško Vučurević i sekretar Udruženja industrije PKV mr Zoran Trpovski u petak, 2. marta 2018. posetili su JP „Transnafta“, a ugostio ih je direktor preduzeća Tomislav Basta i izvršna direktor za skladištenje dr Slobodan Radišić.
Tema razgovora bilo je dalje unapređenje već razvijene saradnje PKV i JP „Transnafta“, imajući u vidu da su predstavnici ovog preduzeća aktivni u Udruženju industrije PKV, gde se nalaze na mestu predsednika Odbora Udruženja i predsednika Grupacije za energetiku i energetsko rudarstvo.
Predsednik Vučurević podsetio je na aktivnosti PKV koje su bile sprovedene tokom 2017. godine, kao i planove za naredni period, a sve u cilju pomoći privredi u poboljšanju poslovanja. Ukazano je na ostvarenu međunarodnu saradnju sa regionalnim privrednim komorama u inostranstvu, koja je rezultirala održavanjem brojnih poslovnih foruma i bilateralnih susreta.
Na sastanku, direktor Basta predstavio je aktivnosti JP „Transnafta“ u prethodnom periodu i planove za budućnost. Ovo preduzeće upornim i istrajnim radom postiglo je veoma dobre rezultate i može se očekivati nastavak ovakvog poslovanja u narednom periodu.
Dogovoreno je da predstavnici JP „Transnafta“ u najskorije vreme uzvrate posetu Privrednoj komori Vojvodine.