Privredna komora Vojvodine

maj 17, 2024

maj 17, 2024

Privredna komora Srbije, u saradnji sa Privrednom komorom Slovenije (Gospodarska zbornica Slovenije), organizuje Poslovni forum Slovenija-Srbija u Ljubljani, u četvrtak 1. februara 2018. godine, sa početkom u 13,30 sati u prostorijama Gospodarske zbornice Slovenije u Dimičevoj 13 u Ljubljani. Forum će biti održan na marginama četvrte zajedničke sednice Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Slovenije, uz učešće privrednika obe strane.
Nakon uvodnih reči predsednika Gospodarske zbornice Slovenije Boštjana Gorjupa i predsednika Privredne komore Srbije Marka Čadeža, biće održane panel diskusije u oblastima od zajedničkog interesa (digitalizacija ekonomije i države, zaštita životne sredine, turizam, start-ap okruženje i električna i metalska industrija). Na kraju plenarnog dela forumu će se obratiti premijeri Vlade Republike Slovenije Miro Cerar i Vlade Republike Srbije Ana Brnabić. U radnom delu poslovnog foruma biće realizovani B2B susreti privrednika u skladu sa interesovanjem i po unapred određenom rasporedu.
Molimo vas da svoje učešće potvrdite najkasnije do četvrtka, 24. januara 2018. godine, slanjem popunjenog prijavnog lista na e-mail adresu marko.mandic@pks.rs ili dragana.zivkovic@pks.rs.
U nastavku se nalaze pozivno pismo sa nacrtom programa, prijavni list i preliminarni spisak prijavljenih slovenačkih kompanija na današnji dan. Takođe, na linku https://www.gzs.si/Dogodki/1-02-2018/obisk-poslovne-delegacije-iz-srbije-ob-skupnem-zasedanju-vlad-r-slovenije-in-r-srbije u svakom trenutku možete pogledati spisak prijavljenih kompanija iz Slovenije i Srbije, koji će se dnevno ažurirati.
POZIVNO PISMO
NASRT PROGRAMA
PRIJAVNI LIST
Prilikom popunjavanja prijavnog lista, potrebno je da se navede zainteresovanost za učešćem u nekom od panela, kao i redni brojevi slovenačkih kompanija sa kojima želite da se susretnete u B2B delu foruma.
Trošak puta i smeštaja snose kompanije, dok se za učešće na forumu ne naplaćuje kotizacija. Prijavljenim kompanijama, kao i onima koji razmišljaju o prijavi, na zahtev možemo dostaviti preporuku Gospodarske zbornice Slovenije za hotelski smeštaj.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti Marku Mandiću, samostalnom savetniku u Centru za regionalnu saradnju i KIF (T: +381 11 4149 479, +381 66 875 1259, E: marko.mandic@pks.rs), kao i Dragani Živković, višem savetniku u Centru za saradnju sa izvoznicima (T: +381 11 4149 614, +381 66 875 1102, E: dragana.zivkovic@pks.rs).

Kabinet predsednika Privredne komore Vojvodine