Привредна комора Војводине

авг 02, 2024

авг 02, 2024

Председник Привредне коморе Војводине (ПКВ) Бошко Вучуревић посетио је у уторак, 28. новембра 2017. године компанију „Техномаркет“ у Панчеву, која је специјализована за алуминијумске конструкције са применом у грађевинарству.
Њихови производи намењени су на првом месту изради прозора и врата, остакљених фасада, клизних елемената, непробојних конструкција, као и потконструкције различитих фасадних облога.
Након састанка са председником борда директора компаније Мирољубом Кршанином, директором Драганом Кршанином и бренд менаџером Кристином Зулиани, председник Вучуревић обишао је производне погоне компаније „Техномаркет“.
Поред системских и профила стандардне геометрије у погону за екструдирање производе се и профили посебних намена, за познате купце, по поруџбини, који даље проналазе примену у великом броју привредних грана од ауто-индустрије, саобраћајне сигнализације, електро индустрије, производње намештаја, телекомуникација, адвертајзинга.
„Техномаркет“ је породична компанија основана пре 27 година, која данас запошљава 130 људи. Компанија је која улаже у свој развој, која модернизује своје погоне. Део свог производног асортимана извози у преко 30 земаља широм света.