Привредна комора Војводине

авг 02, 2024

авг 02, 2024

Председник Привредне коморе Војводине (ПКВ) Бошко Вучуревић присуствовао је у петак, 24. новембра 2017. године свечаном пријему поводом завршетка пројекта „Учим+Знам=Вредим“, који је реализовало Удружење за промоцију друштвене одговорности за донаторе пројекта, у Покрајинској влади.
Више од 200 најбољих ђака који су промовисани на билбордима у седам локалних самоуправа, примио је потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић, који је том приликом истакао да је улога родитеља од изузетног значаја, јер без њих, како каже, ни један прави успех није могућ.
„Школа и образовање јесу изузетно важни, али дубоко верујем да највише људске и моралне вредности стичемо у нашим породицама. Зато, поштовани родитељи, будите поносни што сте подигли и васпитали децу која су пример и идеал не само за њихове вршњаке, него и друштво у целини,“ рекао је Милићевић.
Посебно се захвалио представницима друштвено одговорних компанија и појединцима, који су се укључили и подржали овај пројекат.
Председник удружења за промоцију друштвене одговорности Алексанадар Савановић рекао је, да данас, у АП Војвдини има 60 билборда на којима се промовише више од 200 ученика основних и средњих школа.
Пројекат „Учим+Знам = Вредим има за циљ промоцију најбољих ученика и ученичких тимова основних и средњих школа у АП Војводини, који су остварили награде на републичким и међународним такмичењима у области науке и уметности. Поводом завршетка пројекта “Учим+Знам = Вредим“, који је реализовало Удружење за промоцију друштвене одговорности, најбољим ђацима су уручене захвалнице и пригодни поклони.