Привредна комора Војводине

авг 02, 2024

авг 02, 2024

Председник Привредне коморе Војводине (ПКВ) Бошко Вучуревић присуствовао је у суботу, 11. новембра 2017. године свечаном отварању 21. малопродајног објекта компаније „Медиус“ у Старој Пазови, који се простире на близу 600 квадратних метара продајног простора.
Том приликом, министар пољопривреде Бранислав Недимовић истакао је да Министарство пољопривреде подржава то што компанија „Медиус“ сарађује са великим бројем домаћих пољопривредних произвођача.
Компанија „Медиус“ остварује сарадњу са локалним добављачима, односно пољопривредним газдинствима. Захваљујући тој сарадњи, до краја ове године, компанија Медиус откупиће око две хиљаде тоне воћа и поврћа. Власник компаније Цвико Крунић рекао је да се на месечном нивоу, у оквиру бренда Медиус Месаре, прода око 60 тона свежег меса и 22 тона деликатеса.
„Са преко 400 радника и 21 малопродајним објектом у три општине – Стара Пазова, Земун и Инђија, компанија Медиус је пример добре праксе“, рекао је Вучуревић.
Отварању су присуствовали бројни посетиоци, као и председник општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић, заменик председника Скупштине ПКВ Саша Вујић.