Привредна комора Војводине

авг 02, 2024

авг 02, 2024

Координатор рада удружења Привредне коморе Војводине мр Драгомир Ђукић присуствовао је у петак, 27. октобра 2017. године свечаности поводом обележавања 58 година рада и постојања Високе пословне школе струковних студија у Новом Саду.
Том приликом, Школу су посетили заменица покрајинског секретара за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Душица Ракић и помоћник секретара Нела Милишић, потпредседник „Србијагаса“ Блаженка Мандић, директор Војводина „ICT Cluster“ Милан Шолаја, виши научни саветник др Данило Томић и други.
Висока пословна школа струковних студија у Новом Саду је државна институција са традицијом дужом од пола века, која сарађује са бројним домаћим и међународним институцијама у области привреде и образовања. У складу са препознавањем захтева тржишта рада, Висока пословна школа струковних студија у Новом Саду акредитовала је и нови студијски програм, Примењена информатика, у пољу природно-математичких наука, и на тај начин направила искорак у односу на досадашњу праксу.