Privredna komora Vojvodine

maj 19, 2024

maj 19, 2024

Treći po redu poslovni forum „Srbija-Ukrajina“, u organizaciji Privredne komore Srbije, Privredne komore Vojvodine, Privredne komore Ukrajine i Vojvođanskog metal klastera, održaće se 15. maja 2017. godine sa početkom u 10,00 časova, u velikoj sali Privredne komore Vojvodine – sala broj 13, treći sprat, Hajduk Veljkova 11, Master centar Novosadskog sajma, službeni ulaz broj 5.

Izjave za medije planirane su pre početka foruma u 09,45. Medijima će se obratiti potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević, potpredsednik Privredne komore Srbije Miroslav Miletić, predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević, potpredsednik Privredne komore Ukrajine Valerij Korolj i menadžer Vojvođanskog metal klastera Zoran Pekez.

Forum će pružiti šansu domaćim kompanijama da se upoznaju sa ukrajinskim firmama, koje se bave proizvodnjom i trgovinom poljoprivrednim i prehrambenim proizvodima, kao i poljoprivrednom mehanizacijom. Ukrajinska delegacija će boraviti u Novom Sadu od 15. do 17. maja 2017. godine radi razgovora sa zainteresovanim srpskim partnerima.

Poslovni forum „Srbija-Ukrajina“ rezultat je uspešno održanog foruma u Kijevu, 06-07. oktobra 2016. godine, koji je okupio preko 100 srpskih i ukrajinskih preduzeća.

Svojim prisustvom događaj će uveličati i ambasador Ukrajine u Srbiji NJ.E. Oleksandar Aleksandrović, kao i predstavnik Privredne komore Ukrajine u Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori Vladimir Ribić.

Nadamo se podršci Vaše medijske kuće u praćenju ovog događaja.

Agendu događaja možete preuzeti ovde.