Privredna komora Vojvodine

maj 18, 2024

maj 18, 2024

Predsednik Privredne komore Vojvodine (PKV) Boško Vučurević posetio je u četvrtak, 12. aprila 2017. godine kompaniju „Šidprojekt“ gde se upoznao sa jednim delom sremske privrede u oblasti građevine u Šidu.

Tom prilikom, predsednik Vučurević sastao se sa predstavnikom „Šidrprojekta“ mr Josipom Logarušićem, vodećim projektantom niskogradnje koji je predstavio poslovanje ove sremske kompanije. Predsednik PKV Boško Vučurević naglasio je da je PKV tu da podrži realizaciju razvojnih planova svih privrednih subjekata na teritoriji AP Vojvodine i da im omogući nesmetano poslovanje u što jačem privrednom ambijentu.

„Šidprojekt“ posluje nepunih 35 godina u delatnosti projektovanja i inženjeringa, a danas zapošljava 50 inženjera i tehničara. Misija ove kompanije je da obezbedi održiv razvoj, rast i profitabilnost preduzeća, da ojača ime i ugled na svim tržištima, razvija ljudske resurse i unapređuje radno okruženje vodeći poslove u duhu saradnje i partnerstva. PKV će nastaviti da radi na ojačavanju tržišta AP Vojvodine i njegovog povezivanja sa regionom, a u cilju osnaživanja poslovanja svojih članica.