Privredna komora Vojvodine

maj 18, 2024

maj 18, 2024

U sredu 22. februara 2017. godine sa početkom u 11, 00 časova u Maloj sali Privredne komore Vojvodine održana je V sednica Odbora udruženja tekstilne i kožarsko-prerađivačke industrije.

Na sednici su se razmatrali izveštaj o radu Odbora za 2016. godinu, informacije o aktivnostima na sprovođenju Zakona o komorama i promenama u Privrednoj komori Vojvodine, a takođe i predlozi i inicijative Odbora udruženja.

Predsednik Odbora udruženja tekstilne i kožarsko-prerađivačke industrije, gospodin Bogomir Bojić, i sekretar Odbora, gospodin Nova Abadžić, upoznali su članove Odbora sa radom Odbora u toku protekle 2016. godine.

Sekretar Udruženja trgovine i Udruženja komunalno-stambene privrede i urbanizma u Privrednoj komori Vojvodine, gospodin Dragomir Đukić, upoznao je prisutne o sprovođenju Zakona o komorama i promenama koje taj Zakon donosi u Privrednu komoru Vojvodine. Sekretar je takođe govorio o saradnji Privredne komore Vojvodine sa Privrednom komorom Srbije i Pokrajinskom vladom i predstavio novu šemu organizacije Privredne komore Vojvodine.

Zaključak Odbora je uključivanje Privredne komore Vojvodine u sve tokove rada sa Privrednom komorom Srbije i ostvarenje saradnje sa Pokrajinskom vladom koja će doprineti razvoju tekstilne i kožarsko-prerađivačke industrije.