Привредна комора Војводине

апр 23, 2024

апр 23, 2024

Привредна комора Војводине, Продуктна берза Нови Сад, Задружни савез Војводине и Пољопривредни факултет Нови Сад организују обуку за стицање почетних знања из области разумевања тржишног алгоритма, тржишних предикција, управљања тржишним ризицима и функционисањем робних СПОТ и терминских берзи.

Настава ће се одвијати интерактивно са директним учешћем полазника, питањима и дискусијом. У току наставе предвиђене су практичне вежбе.

Предавања ће се реализовати у просторијама Привредне коморе Војводине, Продуктне берзе у Новом Саду, као и компанијама које тргују на фјучерс тржиштима.

Едукација ће се одвијати у формату блок часова у трајању четири часа са паузама од 10 минута после сваког часа, једном недељно. Предавачи су:

  • Др Влада Ковачевић, директор Продуктне берзе
  • Проф. Бранислав Влаховић, професор Пољопривредног факултета
  • Дипл. екон. Жарко Галетин,  агроекономски аналитичар

У оквиру обуке одржаће се панел дискусија, чији су учесници: Зоран Трифуњагић “Agrotrading” Нови Сад, Марко Слијепчевић, “ KONZUL” Нови Сад и Милан Зорић, CHS Србија, Нови Сад.

Цена курса по једном полазнику је 30.000,00 динара. Инструкције за уплату котизације добићете од Продуктне берзе Нови Сад.

Термини одржавања курса : 11.април, 18. април, 25. април, 9.мај и 22. мај, од 12-14:30 часова.

По завршетку наставног дела обуке извршиће се евалуација у форми теста, а полазници ће добити цертификат о одслушаном и положеном обуке основних вештина о трговању на СПОТ, односно терминском тржишту.

Цертификати ће бити уручени на завршној свечаности, за време одржавања 91. Међународног пољопривредног сајма у Ново Саду, за који ће улазнице обезбедити организатор.

Број полазника је ограничен, уколико сте заинтересовани, своје учешће на обуци можете пријавити путем  мејла: poljoprivreda@pkv.rs . По добијању пријаве добићете  Пријавни образац са инструкцијама.