Привредна комора Војводине

апр 23, 2024

апр 23, 2024

Поштовани,

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Покрајински секретријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство, Привредна комора Војводине, Пољопривредни факултет у Новом Саду и Новосадски сајам у оквиру 88. Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду организују

 

  1. ДАН ВОЋАРА

 

Дан воћара ће се одржати у среду 22. септембра 2021. године са почетком у 10.00 часова у Великој сали Конгресног центра Новосадског сајма.

Позивамо Вас да учествујете на панел дискусијама које ће окупити представнике науке, трговинских ланаца, воћаре, као и домаће и италијанске стручњаке у производњи воћа.

У свечаном делу ће се обратити: Чедомир Божић, Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство, Бошко Вучуревић, председник Привредне коморе Војводине, проф др Недељко Тица, декан Пољопривредног факултета, Слободан Цветковић, директор Новосадског сајма, а други по реду Дан воћара ће отворити министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић.

Новосадски сајам има дозволу Кризног штаба Владе Републике Србије за организацију приредби, али током трајања догађаја, приликом уласка у круг Сајма, биће неопходна примена одређених протокола. Услови за улазак посетиоца су – Дигитални зелени сертификат (потврда о вакцинацији / прележаном Ковиду-19) или брзи антигенски тест.

Посетиоцима сајамских приредби, који немају Дигитални зелени сертификат, Новосадски сајам ће обезбедити бесплатни антигенски тест и тиме обезбедити потпуну сигурност свим учесницина догађаја који организујемо.

Медијски покровитељ Дана воћара биће Радио – телевизија Војводине, а медијски партнер часопис „Добро јутро“.

Због ограниченог броја места, и поштовања епидемиолошких мера обавезна је пријава на мејл: poljoprivreda@pkv.rs  или телефон: 021 480 37 19, најкасније до 15.09.2021. године.

Агенда : (линк)